Smedejernslåger i højeste kvalitet

Er du på udkig efter speciallavede smedejernslåger?

Så kan vi hos Simik hjælpe dig med at lave en skræddersyet løsning. 

Vi monterer og leverer på hele Sjælland, bl.a. i Slagelse, Korsør, Skælskør, samt resten af landet

Vi er et smedefirma, der omdanner tanker til virkelighed. Vi gør en dyd ud af at dække alle behov og ønsker, så du får det resultat, du er på udkig efter. Derfor sætter vi også en stor ære i et godt og solidt stykke arbejde til vores erhvervskunder.

Hos os får du smedejernslåger i højeste kvalitet. Vi har med tiden valgt at udvide vores produktionskapacitet, så vi har mulighed for at tage større og ikke mindst flere opgaver ind. Vi kan blandt andet tilbyde at hjælpe med:

  • Låger
  • Porte
  • Hegn
  • Gitre

Uanset hvilken opgave det måtte dreje sig om, så står vi til rådighed og hjælper med at realisere dine idéer og tanker. Med vores 15 ansatte har vi sammenlagt mange års erfaring og de rette håndværksmæssige evner.

Automatiske smedejernslåger

Hos Simik kan du blandt andet få automatiske smedejernslåger i den størrelse og det design, du ønsker. Alle vores produkter er som nævnt af høj kvalitet, og dertil kommer en lang holdbarhed.​​

Vi stræber efter konstant at have tilfredse kunder, og derfor er det også vigtigt for os, at vi kan levere konkurrencedygtige priser. Derfor er der også mulighed for at lave gode tilbud alt afhængig af opgavens omfang.

Er du på udkig efter et erfarent smedefirma med høj produktionskapacitet og nicheløsninger, så er du landet det helt rette sted.

​Kontakt os for uforpligtende tilbud

Hvis du søger flere informationer, rådgivning eller bestilling, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi hører meget gerne fra dig, selvom du blot overvejer at investere i smedejernslåger.

Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller skrive til vores e-mail kn@simik.dk.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook