Smedearbejde for erhvervskunder udføres

Vi leverer alt i stål

Kunne du tænke dig at få monteret en ny altan i stål til din boligforening, en ståltrappe til din virksomhed eller måske en smedejernslåge til indkørslen? Uanset hvilken form for smedearbejde du har brug for at få udført, så står vi hos Simik klar til at varetage din opgave.

Vi er et smedefirma med mange års erfaring inden for faget, og vi har både udstyret, ekspertisen og erfaringen til at kunne levere alt i stål.

Vi henvender os til erhvervskunder i for eksempel Skælskør, Korsør eller Slagelse, som har brug for professionel hjælp til smedearbejde, men vi varetager også gerne opgaver for kunder på resten af Sjælland samt i resten af landet, hvis det er her, der er behov for vores hjælp. 

Lad med andre ord os hjælpe dig med vores ekspertise inden for smedefaget. 

Hvilke smedeopgaver udfører vi?

Vi kan varetage mange forskellige typer smedeopgaver for vores kunder. Det kan for eksempel være:

​Vores team bestående af 15 dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket projekt du står med. 

Vi varetager hele opgaven fra start til slut, hvis du ønsker det, lige fra projektering og fremstilling af de forskellige komponenter til den endelige montage.

Vi afdækker dine ønsker og behov grundigt

Det er vigtigt for os at kunne sikre vores kunder de rette løsninger. Derfor bruger vi den nødvendige tid på grundigt af afdække dine ønsker og behov for opgaven, så du får det forventede resultat.

Vi står undervejs til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, ligesom vi gerne kommer med vores anbefaling til, hvilket materiale der vil være passende til projektet. Det kan for eksempel være stål, rustfrit stål, jern eller aluminium.

Vil du inspireres eller se noget af vores tidligere arbejde, så kan du med fordel se vores galleri.

Kontakt os og hør mere om vores smedearbejde​

Kunne du tænke dig at høre mere om vores smedearbejde eller om vores virksomhed, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en kommende opgave, så hører vi meget gerne fra dig.Kontakt Simik.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook