Montering af altan i højeste kvalitet

Få monteret en ny altan til boligerne i din boligforening

Overvejer du at få monteret en ny altan til boligerne i din boligforening? Hos Simik får du skræddersyede løsninger til altaner, så du får den mest ideelle altan til netop din bolig. Vi tilbyder montering af altan for kunder på hele Sjælland, herunder i Skælskør, Slagelse, Korsør, samt i resten af landet.

Sikkerhedsgodkendt og kvalitetssikker altanmontering

Drømmer du om at kunne nyde den friske luft, når du åbner altandøren ud til vand, natur eller byliv? Så har vi helt sikkert løsningen for dig. Hos os er du med fra start til slut i det øjeblik, vi indgår en aftale. Alle vores altanløsninger er sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre.

Vælg mellem et bredt udvalg af sikkerhedsgodkendte altaner

Uanset hvad du drømmer om, så kan du vælge imellem et bredt udbud af altaner. Vi tilbyder blandt andet montering af:

Hos os kan du altid være sikker på, at du får kvalitet til tiden. Tilbage i 2018 blev vi Gazellevinder som et resultat af en række forskellige projekter. Derfor garanterer vi for, at vi er et smedefirma med et godt koncept og en flot vækst. Læs mere om os her.

Hvad koster en ny altan?

For os kommer kunderne altid i første række, og derfor er det vigtigt for os at kunne imødekomme lige netop dine behov, når du henvender dig til os. Derfor er vores pris også en vigtig faktor.

​​Vi vil følge med byggemarkedet, der er i konstant vækst. Derfor tilbyder vi også billige priser på vores altaner. Hos os afhænger prisen af projektets omfang. En fransk altan er som regel billigere at konstruere end en almindelig altan.

Når vi konstruerer nye altaner, foregår det i vores smedeværksted. Når vi er færdige, monterer vi altanen til din bolig. Vælg imellem både facadealtaner, franske altaner eller lukkede altaner hos Simik, og nyd den friske luft, selvom du bor i lejlighed. Vi fremstiller også tilhørende værn til din altan.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af altan

Hvis du vil høre mere om vores priser, kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud på en ny altan. Hos os har du mulighed for at finde billige priser sammenlignet med det øvrige marked. Kontakt os på telefon 21 91 96 34 eller send en e-mail til kn@simik.dk.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook