Franske altaner fremstilles, leveres og monteres

Luk lyset og den friske luft ind i boligen

Franske altaner kan være en rigtig god løsning, hvis man ønsker at give beboerne i et boligkompleks mulighed for at åbne op og få lys og frisk luft ind i hjemmet, når der for eksempel ikke er mulighed for at få monteret større altaner, eller hvis økonomien ikke er til det.

Hos Simik tilbyder vi blandt andet fremstilling af franske altaner til boligbyggerier og boligforeninger. Det kan for eksempel være i Slagelse, Korsør, Skælskør eller på det øvrige Sjælland, men vi leverer også vores altanløsninger i resten af Danmark.

Vi leverer altanløsninger til tiden

Vi ved, hvor vigtigt det er at overholde tidsplanerne i forbindelse med et byggeri. Derfor sætter vi også en stor ære i altid at levere vores altanløsninger til den aftalte tid og i høj kvalitet. Vores altaner er naturligvis både kvalitetssikre og sikkerhedsgodkendte, og de er blevet fremstillet på vores eget smedeværksted.

Se galleri her

Læs mere om os

5 fordele ved at lade os fremstille dine franske altaner

Der er mange fordele ved at lade os levere altanerne til dit byggeri, men vi ønsker især at fremhæve følgende 5 konkrete fordele ved at lade os fremstille dine franske altaner:

  1. Alle vores altaner er sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre
  2. ​Vi leverer høj kvalitet til den aftalte tid
  3. ​Vi er kompetente og leverer engageret arbejdskraft
  4. ​Vi forstår vigtigheden af, at arbejdsprocesserne skal overholdes
  5. ​Vi tilbyder skarpe priser på vores altanløsninger

Hvad koster en fransk altan?

Der er flere forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prissætningen på en fransk altan. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor mange altaner der bestilles.

Typisk er en fransk altan dog billigere at konstruere end en traditionel altan, og derfor kan det være en god løsning, når der ikke er økonomi til at opføre helt almindelige altaner. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på vores løsninger, der både inkluderer fremstilling, levering og montering af franske altaner. Du skal bare kontakte os for yderligere information. 

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook