Lidt om Simik ApS

Arbejdskraft i hele Danmark

​Uanset om det er produktion af større eller mindre stålprojekter, så er vi klar til at hjælpe dig videre. Arbejdet forberedes/fremstilles på vores 1600 m² store værksted, hvorefter vi starter montering på byggepladsen. Firmaet beskæftiger cirka 15 medarbejdere. ​Vi er fleksible gennem hele forløbet fra start til slut, hvis du har har særlige ønsker ​eller behov til dit smedearbejde. Se hele vores maskinpark ved at klikke på knappen.

Se pdf med maskinpark

​Plasmaskærer

På vores plasmaanlæg skærer vi stål i 1 til 30 mm sorte stålplader, lige efter dine ønsker/tegninger.

​​Kantbukker

Med vores kantbukker kan vi bukke emner i tykkelsen op til 12 mm.

Vi kan bukke op til 3 meters emner med 160 ton.

Gazellevinder 2018

Stålkonstruktion til butikscenteret og lejligheder i Holbæk havneby, indgangsparti hos A.P. Møller Mærsk og skraldeskure på Ørestaden. Simik ApS laver specialdesignede stålprojekter i alle størrelser og variationer og har netop derfor vundet prisen som årets fremstillingsgazelle.

- Vi er meget stolte over at vinde regionens fremstillingspris. Den giver alle medarbejdere et skulderklap og bekræfter os i, at det koncept vi har skruet sammen, faktisk fungerer, siger Kim Nielsen, som også mener, at virksomhedens flotte vækst skyldes en stigende efterspørgsel i hele branchen.

- Når vi taler vækstresultater, er der flere ting, der spiller ind. Men der er ingen tvivl om, at landet er på gloende pæle inden for håndværksbranchen, hvilket selvfølgelig hjælper en del på arbejdsmængden for alle i branchen. Derudover flyttede vi for 1,5 år siden til større lokaler, hvilket har givet os mulighed for at tage flere, større opgaver ind på samme tid. Lige nu har vi derfor fokus på at finde fodfæste og forsøge at følge med i en byggebranche, der har rigtig meget fart på, fortæller Kim Nielsen.​

Billede fra VD Online artikel fra da vi vinder fremstillings Gazelle 2018  

Læs hele artiklen

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook