Brandsikring af stålkonstruktioner tilbydes

Vi tilbyder brandisolering af stål for erhvervskunder

Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med brandisolering af stålbjælker, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Simik er vi specialister inden for blandt andet brandsikring af stålkonstruktioner, og vi står klar til at hjælpe dig med at brandsikre din bygning.

Vi henvender os til forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Skælskær, Slagelse, Korsør og omegn samt på resten af Sjælland. Vi tilbyder dog også brandsikring af stål alle andre steder i landet, så har du en opgave til os, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi udfører kvalitetsbevidst brandsikring af stål til den aftalte tid

Vi har stor forståelse for, at vores arbejde skal udføres til den aftalte tid for at undgå forsinkelser i forbindelse med den øvrige entreprise. Derfor sætter vi en stor ære i altid at overholde vores indgåede aftaler, og du kan altid forvente, at vi udfører kvalitetsbevidst brandisolering af stål til den aftalte tid. 

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på brandisolering af stålbjælker

Vores priser følger altid markedet, og vi tilbyder derfor konkurrencedygtige priser på vores arbejde i forbindelse med brandisolering af stålbjælker såvel som alt vores øvrige arbejde. Den konkrete pris aftales altid individuelt og afhænger blandt andet af omfanget af din opgave samt dine ønsker og behov.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den brandsikring af stål, som du har behov for at få udført. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave.

Kontakt os og hør mere om vores brandsikring af stålkonstruktioner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med brandisolering af stål, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kompetencer eller arbejdsområder.

Hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Vi leverer kvalitet til tiden, og vi sikrer dig altid en konkurrencedygtig pris på din opgave.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook