Brandsikring af etageadskillelse tilbydes

Undgå spredning af brand i et etagebyggeri

Det er vigtigt at sikre sig, at en eventuel brand i et etagebyggeri ikke kan sprede sig. Hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med brandsikring af etageadskillelse, så kan vi sikre dig den rette løsning.

Hos Simik har vi specialiseret os i alle former for stålkonstruktioner, og i den forbindelse tilbyder vi også brandsikringsarbejde for blandt andet boligforeninger og andre former for erhvervskunder. Det kan for eksempel være i forbindelse med et større renoveringsprojekt i ejendommen eller i forbindelse med et nybyggeri af et etagebyggeri.

Vi tilbyder både vores hjælp i forbindelse med brandsikring af etageadskillelse i vores eget lokalområde omkring Skælskør, Slagelse og Korsør, men vi varetager også gerne opgaver andre steder på Sjælland samt i resten af landet.

Derfor skal du vælge os til dit brandsikringsarbejde

Der er flere gode grunde til at vælge lige netop vores virksomhed til at varetage dit arbejde i forbindelse med brandsikring af etageadskillelse. I 2018 blev vores smedefirma Gazellevinder, og vi leverer altid kompetent og engageret arbejdskraft.

Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af, at alle arbejdsprocesser og deadlines skal overholdes for at sikre, at entreprisen bliver færdig til den rette tid. Derfor overholder vi naturligvis altid vores indgåede aftaler, og vi leverer et veludført resultat i høj kvalitet. 

Indhent et skræddersyet tilbud på brandsikring af etageadskillelse

Vores priser følger markedet, og vi kan derfor altid tilbyde en skarp pris på brandsikring af etageadskillelse. Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din opgave.

Skal vi komme forbi og kigge nærmere på din bygning?

Vi kommer gerne forbi lige netop din bygning for at foretage en vurdering af eventuel eksisterende brandsikring og lægge en plan for vores arbejde. Du skal bare kontakte os for en indledende dialog. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook