Altaner med glas leveres og monteres

Giv bygningen et moderne udtryk

Altaner med glas giver et moderne og tidløst arkitektonisk udtryk på bygningen og giver samtidig masser af lys ind i lejlighederne. Hos Simik er vi specialister inden for stålfremstilling, og vi kan derfor fremstille stålaltaner med glas efter individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder både fremstilling, levering og montering for blandt andet boligforeninger og i forbindelse med byggeprojekter. Altanerne bliver fremstillet på vores eget smedeværksted i Skælskør, og vi tilbyder både levering og montering i vores eget lokalområde samt i Slagelse, Korsør og på resten af Sjælland. Ønsker du altaner med glas et andet sted i landet, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi tilbyder flere forskellige altaner med glas

Hvis du ønsker at få fremstillet altaner med glas til dit byggeri, så kan du vælge mellem flere forskellige løsninger, når du vælger at lade os stå for fremstillingen. Vi tilbyder blandt andet følgende modeller:

Alle vores altanløsninger er sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre

Det er utroligt vigtigt, at en altan er sikker. Det gælder, uanset hvilket materiale den er fremstillet af. Når du vælger at lade os være din leverandør af altaner med glas, så kan du altid være helt tryg ved, at du får høj kvalitet og en sikker løsning. Alle vores altaner er nemlig både sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre.

Vi leverer kompetent og engageret arbejdskraft med stor erfaring, og vi har en stor passion for vores fag. Derfor går vi højt op i at levere løsninger, der kan holde. Ikke bare nu, men også i fremtiden.

Når vi har aftalt detaljerne for den konkrete opgave, så sikrer vi os altid, at alt vores smedearbejde og montagearbejde sker til den aftalte tid. Du kan med andre ord altid forvente kvalitet til tiden, når du vælger os.

Kontakt os og få beregnet en pris på den rette altanløsning

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop de altaner med glas, som du har brug for. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og levering til den aftalte tid. 

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook