Altaner i stål til boligbyggerier

Fremstilling, levering og montering på hele Sjælland

Hos Simik kan vi fremstille alt i stål, og vi har derfor blandt andet specialiseret os i at fremstiller altaner i stål. Vi tilbyder både specialfremstilling, levering og montering af stålaltaner for erhvervskunder i både Skælskør, Slagelse, Korsør og på hele det øvrige Sjælland, men også i resten af landet.

Vi tilbyder kvalitetssikre og sikkerhedsgodkendte stålaltaner

En altan skal være sikker. Det er absolut førsteprioritet. Derfor er alle vores altanløsninger naturligvis både kvalitetssikre og sikkerhedsgodkendte, så du kan være helt tryg ved at vælge os som leverandør.

Hos os har du mulighed for at være med i processen fra start til slut, så du har en indflydelse på, hvordan altanerne kommer til at se ud. Har du nogle særlige ønsker i forhold til design, funktionalitet eller størrelse, fremstiller vi det pågældende antal altaner i stål ud fra disse ønsker.

Vi forstår vigtigheden af, at vores altaner skal være leveret og monteret til den aftalte tid, og derfor kan du altid forvente, at vi leverer høj kvalitet til den aftalte tid. Du kan regne med os.

Se galleri

Vælg mellem flere forskellige typer altaner i stål

Vi kan levere lige præcis de altaner i galvaniseret stål, som du ønsker. Du kan vælge mellem et bredt sortiment af følgende modeller:

Kontakt os og indhent et tilbud på altaner i galvaniseret stål

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores forskellige altanløsninger, eller hvis du har nogle spørgsmål. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på vores altaner i galvaniseret stål, så hører vi naturligvis også gerne fra dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores løsninger, og vi imødekommer dine individuelle ønsker og behov. Når du vælger at lade os levere altanerne til dit boligbyggeri eller din boligforening, så er du altid sikret høj kvalitet til den aftalte tid. 

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook