Brandbeklædning af stålkonstruktioner udføres af specialister

Vi tilbyder brandisolering for erhvervskunder

Har du brug for professionel hjælp i forbindelse med brandbeklædning af stål, og leder du i den forbindelse efter et smedeværksted, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Simik har vi blandt andet specialiseret os inden for brandisolering af stålkonstruktioner, som vi udfører for forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Skælskør, Slagelse, Korsør og på resten af Sjælland. Vi tilbyder dog også denne service for kunder i resten af landet.

Vi leverer høj kvalitet til tiden

Vi er en Gazellevindende virksomhed, der lægger stor vægt på altid at levere høj kvalitet til tiden, samtidig med at vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores ydelser, hvad enten det er brandbeklædning af stål, smedejernslåger eller noget helt tredje, som du har brug for.

Se galleri

Hvad koster brandbeklædning af stål?

Vores priser på brandbeklædning af stål varierer fra opgave til opgave, idet prisen blandt andet afhænger af, hvor omfattende din opgave er.

Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på din opgave, når vi ved lidt mere om dens omfang.

Kontakt os og hør mere om brandisolering af stålkonstruktioner

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående brandsikring af stål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med brandisolering af stålkonstruktioner. Derudover hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig, hvis du har en opgave, som du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på.

Vi står klar til at hjælpe kunder på hele Sjælland, men også i resten af landet, med at få isoleret deres stålkonstruktioner mod brand. Skal vi også hjælpe dig?

Vi leverer kvalitet til tiden, og du kan derfor altid regne med os og ikke mindst vores løsninger. 

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook