Lukkede altaner til boligbyggerier og boligforeninger

Giv din bygning et moderne visuelt udtryk og øg boligkvadratmeterne

Lukkede altaner giver ekstra kvadratmeter til boligen og et moderne visuelt udtryk. Hos Simik har vi blandt andet specialiseret os i at fremstille, levere og montere lukkede altaner til boligforeninger og boligbyggerier. Det kan for eksempel være i Slagelse, Skælskær eller Korsør, men det kan også være flere andre steder på Sjælland.

Vi tilbyder vores løsninger i hele landet, og du har mulighed for at få en unik og skræddersyet løsning, der matcher lige netop din bygnings visuelle udtryk samt dine individuelle behov i forhold til funktion og design.

Fordelene ved lukkede altaner

Der er flere fordele ved at vælge lukkede altaner til en bygning. Det gælder især i større byer ved boligbyggerier, der ligger tæt ud til en større vej. Lukkede altaner er nemlig blandt andet med til at mindske trafikstøj og udefrakommende larm. Derudover giver de også flere kvadratmeter til boligen, hvilket igen kan være en stor fordel i større byer, hvor der ofte er mange små lejligheder.

En lukket altan giver også et større privatliv til beboerne, samtidig med at man kan nyde godt af en god udsigt ud over byen eller området. Lukkede altaner lukker en stor mængde lys ind i boligen, og samtidig giver de mulighed for, at man kan sætte sig ud på altanen og få frisk luft, uden at man skal gå ud af sin lejlighed.

Endelig har lukkede altaner også en isolerende effekt, fordi glaselementerne skaber en klimaskærm mellem ude- og indeklimaet, og det kan mærkes på varmeregningen. 

Alt i alt er der mange fordele ved lukkede altaner. De mest populære er:

  • ​De mindsker støj og larm
  • ​De øger boligkvadratmeterne
  • ​De sikrer privatlivet
  • ​De lukker lys og frisk luft ind
  • ​De virker isolerende og varmebesparende
  • De giver et flot og moderne udtryk til bygningen.

Vi leverer sikkerhedsgodkendte altaner til tiden

Vi forstår vigtigheden af at levere vores altanløsninger til den aftalte tid. Derfor kan du altid regne med os. Det gælder dog ikke kun i forhold til leveringstiden, men også i forhold til kvaliteten af vores lukkede altaner. Alle vores altanløsninger er både sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Kontakt os gerne allerede i dag og hør mere om vores lukkede altaner eller indhent et tilbud.​

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook