Altan til villa

Drømmer du om en altan til din villa?

Kunne du tænke dig at få monteret en altan til din villa? Hos Simik tilbyder vi skræddersyede altanløsninger, og det betyder, at du kan få lige netop den altan til villa, som du drømmer om.

Vi tilbyder både levering og montering af vores altanløsninger i Skælskør, Korsør og Slagelse, men også på resten af Sjælland samt i resten af landet. Uanset hvor henne i Danmark du skal bruge en villaaltan, kan vi med andre ord være behjælpelige.

Vores villaaltaner er sikkerhedsgodkendte og kvalitetssikre

Uanset om du kunne tænke dig en altan til hus eller lejlighed, så er det altafgørende, at altanen er sikker at træde ud på, og at du er 100 % tryg ved det. Derfor er alle vores altanløsninger naturligvis både kvalitetssikre og sikkerhedsgodkendte.

Du har mulighed for at være med fra start til slut, hvis du ønsker det, fra det øjeblik, hvor vi indgår en aftale om at levere din altan til villa. Du har derfor selv medindflydelse på, hvordan den skal se ud, og hvor stor den skal være. 

Se galleri

Læs mere om os

Vi tilbyder et bredt udvalg af villaaltaner

Vi tilbyder et bredt udvalg af villaaltaner, så du har mulighed for at vælge lige præcis den model, som du kunne tænke dig. Du kan for eksempel vælge imellem følgende:

  • ​Værn til altanen.

Vi er en Gazellevindende virksomhed, der leverer kvalitet til tiden. Det gælder, uanset hvilken af vores løsninger du vælger.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på en altan til villa

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle vores løsninger, hvad enten du ønsker en af vores færdige modeller eller en skræddersyet altan til villa. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den rette løsning for lige netop dig, men vi hører også gerne fra dig, hvis du indledningsvist kunne tænke dig at høre mere om dine forskellige muligheder. 

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København, Aarhus. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook