​Ståltrappe til ethvert behov leveres og monteres

Har du brug for en ståltrappe til enten indendørs eller udendørs brug, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Simik finder du et smedefirma, der kan levere og montere lige netop den ståltrappe, som du står og mangler.

Det kan for eksempel være en galvaniseret ståltrappe eller det kan være en ståltrappe med tilhørende stålgelænder. Vi varetager opgaver for erhvervskunder til konkurrencedygtige priser i Skælskør, Korsør, Slagelse og omegn samt på hele det øvrige Sjælland.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din nye ståltrappe

Når du vælger os, så kan du altid være sikker på, at du får kvalitet til tiden. Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne hos os, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din kommende ståltrappe, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Har du brug for en smed?
​Kontakt os her

Hvis du allerede nu har en række idéer til et kommende smedeprojekt, så hører vi meget gerne fra dig - uanset om det er på Lolland, Falster, Fyn, Sjælland eller København. Kontakter du os, kan vi lave et uforpligtende tilbud til dig, som du efterfølgende kan vurdere. Du kan kontakte os på telefon 21 91 96 34 eller sende en e-mail til os på kn@simik.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?

Fordi vi er kompetente...

​Når vi har aftalt, hvad vi skal udføre, og hvordan vi skal udføre arbejdet, sikrer vi, at al smedearbejde og smedemontage sker til den aftalte tid.

Kim Nielsen / Virksomhedsejer, Simik ApS

Du får engageret arbejdskraft

​Vi kan lide vores arbejde, og vi forstår vigtigheden af at arbejdsprocesserne skal overholdes for at alle entrepriser kan blive færdige til rette tid..

​Mads / Entrepriseleder, Simik ApS

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i at fremstille jeres arbejde til tiden og leverer altid kvalitetsarbejde.

Gazellevinder 2018

I 2018 vinder vi regionens Fremstillingsgazelle, hvilket vi er meget stolte af!

Konkurrencedygtige priser

Vi følger med markedet og giver jer altid den bedste pris på jeres smedearbejde.

Har I spørgsmål?
​Eller ønsker I at vide mere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Simik ApS

Værkstedsvej 7, 4230 Skælskør

Klik her for rutevejledning

CVR: 34592055​

Kontakt os

Telefon: 21 91 9​6 34

E-mail: kn@simik.dk

Følg os på

facebook